Servicii dedicate pietrei naturale

Serviciile noastre

La Magazinul de Piatră din Buzău, ne mândrim cu gama noastră extinsă de servicii profesionale, menite să îndeplinească toate cerințele proiectelor dvs. cu piatră naturală. Experiența noastră, începând din 2017, combinată cu investiții constante în materiale și utilaje inovatoare, ne permite să oferim soluții de top pentru orice nevoie în domeniul pietrei naturale.

Debitare și Prelucrare Marmură și Granit: Putem crea obiecte personalizate, de la blaturi de bucătărie la chiuvete, folosind tehnici avansate de debitare și prelucrare.
Placare cu Marmură: Oferim o gamă variată de marmură de calitate superioară, disponibilă în dimensiuni standard și atipice, pentru a îmbrăca orice suprafață plană cu eleganță și stil.
Decupare și Prelucrare în Cant: Tehnologia noastră de ultimă oră ne permite să executăm decupări precise și finisaje de înaltă calitate pentru toate tipurile de piatră.
Montaj Piatră Naturală: Echipa noastră specializată se ocupă de instalarea profesională a pietrei naturale, asigurând un finisaj impecabil și de lungă durată.
Recondiționare Suprafețe din Piatră: Restaurăm și revitalizăm suprafețele din piatră, redându-le frumusețea și strălucirea inițială.
Mentenanța Suprafețelor din Piatră: Folosim detergenți și impermeabilizanți profesionali, importați din Italia, pentru a menține frumusețea naturală a pietrei.


Oferim aceste servicii cu o atenție deosebită la detalii și o pasiune pentru excelență. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului dvs., echipa noastră este gata să vă asiste cu profesionalism și dedicare. La Magazinul de Piatră, transformăm viziunea dvs. în realitate.

Servicii Debitare Marmură
ssm-icon.svg

Debitare Marmură

Realizăm, pe bază de comandă, orice fel de element din marmură naturală. Indiferent că vorbim despre glafuri, blaturi, trepte sau chiar mese și alt tip de mobilier.

VEZI MAI MULT
Servicii Debitare Granit
psi-icon.svg

Debitare Granit

La Magazinul de Piatră, amplasat în Buzău, ne-am specializat în serviciul de debitare a granitului, transformând acest material robust și elegant în elemente de design personalizate și durabile.

VEZI MAI MULT
Servicii  Decupare și prelucrare în cant
rsvti-icon.svg

Decupare și prelucrare în cant

Serviciul nostru de decupare este precis și eficient, permitând realizarea de forme complexe și dimensiuni exacte, în funcție de specificațiile dumneavoastră.

VEZI MAI MULT
Servicii Placare cu marmura
audit-ssm-icon.svg

Placare cu marmura

Placarea cu marmură este cea mai eficientă metodă de transformare a oricărei suprafețe. Ne ocupăm noi de tot, de la proiectare la instalare darși mentenanță.

VEZI MAI MULT
Servicii Montaj piatră naturală
medicina-muncii-icon.svg

Montaj piatră naturală

La Magazinul de Piatră din Buzău, ne mândrim nu doar cu calitatea superioară a pietrei naturale pe care o oferim, dar și cu serviciul nostru profesionist de montaj.

VEZI MAI MULT
Servicii Șlefuire suprafețe din piatră
coordonare-santier-icon.svg

Șlefuire suprafețe din piatră

Recondiționăm suprafețe din piatră și folosim doar substanțe profesionale

VEZI MAI MULT
Servicii Mentenanță suprafețe din piatră
pram-icon.svg

Mentenanță suprafețe din piatră

Procesul nostru de mentenanță asigură nu doar curățarea și protecția suprafețelor, ci și prelungirea duratei de viață a pietrei.

VEZI MAI MULT
Servicii Vânzare piatră naturală
evaluari-de-risc-icon.svg

Vânzare piatră naturală

Portofoliul nostru extins include o gamă largă de opțiuni, fiecare cu particularitățile sale unice, adecvate pentru diverse aplicații - de la blaturi de bucătărie și băi până la pardoseli și placări exterioare.

VEZI MAI MULT