Termeni și condiții

Termeni și Condiții Magazinuldepiatra.ro

Bine ați venit pe Magazinuldepiatra.ro. Prin utilizarea acestui site web, vă exprimați acordul cu termenii și condițiile descrise mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații.

1. Acceptarea Termenilor


1.1. Accesând și folosind Magazinuldepiatra.ro, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții.

2. Modificări ale Termenilor


2.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat ce sunt publicate pe site.

3. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală


3.1. Conținutul acestui site, inclusiv textele, grafica, logo-urile și imaginile, sunt proprietatea Magazinuldepiatra.ro sau a furnizorilor săi și sunt protejate de legile drepturilor de autor.

4. Utilizarea Site-ului


4.1. Site-ul este destinat utilizării personale, ne-comerciale. Este interzisă copierea, modificarea sau distribuirea oricărui conținut fără permisiunea scrisă a Magazinuldepiatra.ro.

5. Responsabilitatea Utilizatorului


5.1. Utilizatorii sunt responsabili pentru păstrarea confidențialității contului și parolei și pentru toate activitățile care se desfășoară sub contul lor.
5.2. Utilizatorii sunt responsabili pentru acuratețea informațiilor furnizate pe site.

6. Limitarea Răspunderii


6.1. Magazinuldepiatra.ro nu este responsabil pentru daune directe sau indirecte, pierderi sau cheltuieli rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul.

7. Link-uri către Site-uri Terțe


7.1. Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri. Magazinuldepiatra.ro nu este responsabil pentru conținutul sau politicile acestor site-uri.

8. Legislație Aplicabilă


8.1. Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile țării de sediu a Magazinuldepiatra.ro.

9. Întrebări și Contact


9.1. Pentru întrebări sau clarificări referitoare la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la officessm@magazinuldepiatra.ro.

Data ultimei actualizări: 12.11.2023